Označavanje cijena

Nudimo vam cjelovit program proizvoda za označavanje cijena na policama i drugim mjestima. Možete birati između 250 različitih vrsta letvica za označavanje cijena.
Možete se odlučiti i za posebne izvedbe naših proizvoda od drugih materijala ili s reklamnim natpisom koji će vašem prodajnom mjestu dati poseban pečat.

Razdjelni sustavi i potiskivači robe

Razdvojni sustav ''Perfekta'' služi da na prodajnom mjestu sačuva prostor za određenu skupinu proizvoda. Upotrebom tog sustava znatno će se povećati prodaja, a koristan je kako trgovcima tako i proizvođačima i strankama.

Kako bi na najbolji mogući način mogli predstaviti svoje proizvode pomoći će vam naši potiskivači robe ''Push'' iz sustava Perfekt koji zajedno s razdjelnicima robe Perfekta pomažu sačuvati proizvode na svojem mjestu na kojem su dostupni i pravilno raspoređeni prema cijenama. Takav sustav olakšat će vam i dnevno čišćenje polica.

Proizvodi iz folije

Naša široka ponuda proizvoda od folije pomoći će vam predstaviti proizvode na individualan i privlačan način.
Zahvaljujući vlastitoj proizvodnji u Isselburgu možemo ostvariti i posebne želje naših stranaka. Omogućujemo vam i oplemenjivanje proizvoda s raznim mogućnostima tiska, konfekcioniranja i pakiranja.

Pričvrščivanje/namještanje

Poduzeće VKF Renzel nudi cjelovitu ponudu reklamnih pomagala za individualno predstavljanje proizvoda na prodajnom mjestu i omogućuje oplemenjivanje proizvoda pomoću tiska, konfekcioniranja i pakiranja.
Close menu
Povratak na vrh