unternehmen_h-renzel

Znanje i iskustvo u poboljšanju prodaje

Poduzeće VKF Renzel ima više od 30 godina iskustva na cjelokupnom području poboljšanja prodaje. Naše smjernice su stabilnost, inovacije, stvaralaštvo i prilagodljivost, što nas čini pouzdanim partnerom koji svojim partnerima iz industrijskih i trgovačkih grana nudi cjelovita rješenja.
Danas je ukupna površina VKF Renzel grupe više od 100.000 m2. Naša ekipa koju čini više od 870 zaposlenih diljem svijeta godišnje ostvaruje približno 100 milijuna eura prometa.

Prisutnost na sajmovima i internetu te izdavanje kataloga

Katalog "Vaš aktivni prodajni savjetnik" godišnje izlazi u 17 država, a izdajemo i posebne kataloge. Godišnje sudjelujemo na 50-ak sajmova, a imamo i više lokalnih internet stranica i trgovina. Više od 100 prodajnih savjetnika kod kuće i u inozemstvu na raspolaganju vam je osobno ili putem telefona za individualno osobno savjetovanje i razvoj proizvoda.
Close menu

View products
Ova online trgovina koristi kolačiće za optimalan doživljaj kupovine. Pri tome se primjerice na Vašem računalu pohranjuju informacije o sesiji ili postavke jezika. Bez kolačića opseg funkcioniranja online trgovine je ograničen. Ukoliko se s time ne slažete, molimo kliknite ovdje.

warning

VKF Renzel Hrvatska
Povratak na vrh