Akrilno staklo

U glavnom pogonu poduzeća VKF u Isselburgu pomoću najsuvremenijih strojeva izrađujemo stalke i displeje iz akrilnog stakla i drugih umjetnih masa koji služe različitim načinima oglašavanja. Vlastiti razvoj proizvoda u poduzeću i sigurna kvaliteta jamče pouzdane proizvode i njihovu dobavu. Proizvode možete oplemeniti brojnim mogućnostima sitotiska i konfekcioniranja (uključujući pakiranje).Ulijevanje ubrizgavanjem

´Poduzeće VKF Renzel planira i izrađuje mnoge standardne proizvode poput stalaka za prospekte, univerzalne stalke i košarice za kupovinu. Zahvaljujući tehnici ulijevanja ubrizgavanjem možemo brzo i bezbolno ostvariti posebne ideje u vlastitoj proizvodnji, a putem suradnje s brojnim partnerima i drugdje u domovini i inozemstvu. Zbog internog razvoja proizvoda možemo vam ponuditi optimalan izbor robe na tržištu i robe iz vlastite proizvodnje.
Close menu

View products
Ova online trgovina koristi kolačiće za optimalan doživljaj kupovine. Pri tome se primjerice na Vašem računalu pohranjuju informacije o sesiji ili postavke jezika. Bez kolačića opseg funkcioniranja online trgovine je ograničen. Ukoliko se s time ne slažete, molimo kliknite ovdje.

warning

VKF Renzel Hrvatska
Povratak na vrh