Proizvodnja aluminijaU našoj proizvodnoj jedinici možemo u vrlo kratkom vremenu izraditi kvalitete proizvode od aluminija i legiranog čelika. Standardne proizvode možemo individualno prilagoditi i nadograditi kako bi ispunili i najzahtjevnija očekivanja. Postupcima kao što su ekstrudiranje, piljenje, glodanje, laserska obrada, sjecanje, savijanje, prašno bojanje te eloksiranje profila i ploča udovoljit ćemo svim vašim zahtjevima. Za obradu profila koristimo posebne strojeve s digitalnim mjernim uređajima koji jamče preciznost u radu.
Izrada kovinskih i aluminijskih proizvoda namijenjena je prije svega razvoju sustavnih rješenja na području predstavljanja proizvoda i informacija. Materijale poput žice, lima, cijevi, legiranog čelika i aluminija možemo laserski obraditi, glodati, variti, izrezivati, savijati, prešati i piliti. Konačna slika proizvoda dobije se postupcima oplemenjivanja kao što su prašno bojanje, galvanizacija, kromiranje i eloksiranje. Uz opširan standardni program nudimo i individualan razvoj i proizvodnju po željama kupaca, pri čemu pratimo sve više tehničke i kvalitativne standarde.
aluminiumverarbeitung-00

Primjeri posebnih prikaza

Trebate li osobno savjetovanje?

Postavite upit

Trebate li osobno savjetovanje?

Postavite upit
Close menu

View products
Ova online trgovina koristi kolačiće za optimalan doživljaj kupovine. Pri tome se primjerice na Vašem računalu pohranjuju informacije o sesiji ili postavke jezika. Bez kolačića opseg funkcioniranja online trgovine je ograničen. Ukoliko se s time ne slažete, molimo kliknite ovdje.

warning

VKF Renzel Hrvatska
Povratak na vrh