hygieneschutz-beispiel-raum
U potrazi ste za proizvodima koji bi bili prikladni za usmjeravanje, zaštitu i informiranje? Iskoristite nešto iz našeg širokog asortimana! Nudimo veliki broj artikala koji će podržati Vas i Vašu tvrtku. Veliki dio prikazanih proizvoda nudimo uz kratak rok isporuke i ekspresnu dostavu.

U nastavku možete pronaći izbor iz našeg asortimana proizvoda koji je ovdje podijeljen u kategorije:

Zaštita


Higijenski propisi zahtijevaju upotrebu proizvoda koji će služiti kao higijenska zaštita u slučaju kihanja ili kašljanja i koji nalažu određeni razmak jednog kupca od drugog. Ovakvi proizvodi su posebno u vrijeme širenja prehlade i gripe neophodni.
 

Usmjeravanje


Koristite proizvode u nastavku kako biste pregradili određene predjele i postavili jasne crte. Pokažite svojim kupcima pravi put, primjerice uz pomoć naših sustava za usmjeravanje. Ili koristite podne naljepnice kako biste osigurali potreban razmak između kupaca u redovima čekanja.

Informiranje


Već ispred ulaza u trgovinu Vašim se kupcima uz pomoć naših stalaka u obliku slova A i oglasnih ormarića svraća pažnja na važne informacije. U istu svrhu možete koristiti i naše manje stalke za informacije koji nalaze primjenu u predjelu ulaza, na blagajni i slično.

+386 (0) 2 4800602
E-Mail >>

Close menu
Povratak na vrh