Autohäuser_1200px

Poticanje prodaje i trgovačka oprema za autokuće i trgovine gumama


Ovako ćete profesionalno označiti automobile i pribor

Označavanje cijena za automobile


Pomoću naših proizvoda profesionalno ćete označiti automobile. Info-stalci u Showroomu prezentiraju najvažnije podatke odmah pored automobila. Naš asortiman proizvoda proteže se od jednostavnih stalaka od akrilnog stakla pa sve do stabilnih metalnih stalaka. Umetnuti info-listovi mogu se jednostavno zamijeniti bez ulaska u automobil. Za brojne informativne listove o cijenama preporučamo upotrebu tzv. exposé-stalaka.
Automobile koji se nalaze izvan trgovine označiti ćete iznutra. Naše prijanjajuće košuljice montiraju se trenjem s unutarnje strane na bočna stakla ili prednje staklo. Prednost prijanjajućih košuljica je što se mogu ukloniti bez ostavljanja tragova. Tako držač za cjenik možete smjestiti po volji i uštediti si čišćenje ostataka nakon uklanjanja.

Digitalnim pločicama za cijene od proizvođača "troniTAG" možete oznaćiti automobile na profesionalan i moderan način. Podatcima o cijenama i proizvodu ćete centralno upravljati i na svom računalu stalno ćete imati pregled aktualno označenih cijena. Nije više potrebno ručno mijenjati info-listove. Povrh toga, tako ćete uvijek imati iste cijene naznačene i u online-trgovini i na izloženim proizvodima. Iskoristite osim toga i proširene mogućnosti reklamiranja, kao npr. povezivanje video-filma o proizvodu sa pametnog telefona direktno na digitalnu pločicu s cijenom. Dodatno još raspolažemo i opsežnim mogućnostima učvršćivanja koje označavanje cijene upotrebom elektroničkih pločica za cijene omogućava gotovo svugdje.


Oznake za cijene za gume i opremu

Za Vaše prodajne police imamo spreman opsežan asortiman profila za cijene, koje se mogu izrezati na individualnu dužinu. Što se tiče optimizacije polica pronaći ćete pregrade za pretince za uredno oblikovanje polica kao i sustave za potiskivanje artikala prema naprijed na polici te LED rasvjetu za police. Stalci za cijene od akrilnog stakla mogu se postaviti na stolove, pultove ili gume, kako god Vama odgovara. S profilima na kvačice informacije ćete moći upadljivo prezentirati sa stropa ili u izlogu.

Oprema za trgovine automobilima

Želite na pregledan način prezentirati prospekte, posjetnice i opremu za motorna vozila? S ovim proizvodima profesionalno ćete predstaviti svoju opremu i info-brošure.

Reklamirati i informirati

Želite skrenuti pažnju na posebne akcijske ponude ili na upadljiv način predstaviti svoju trgovinu. Ovdje ćete naći izbor iz asortimana koji odgovara Vašim zahtjevima .

Vaš partner za poticanje proizvodnje

Mi smo Vaš pouzdani partner za poticanje proizvodnje i opremanje trgovine u trgovanju automobilima. Budući da smo i proizvođač možemo osim toga mnoge naše proizvode prilagoditi Vašim individualnim potrebama te proizvesti individualizirane zaslone.

Primjer posebnog zaslona: Mercedes zaslon za vizualizaciju LED Logo Beamera

superstar-award-mercedes-03
superstar-award-mercedes-02
superstar-award-mercedes-01

KVALITETA MADE IN GERMANY

Mnoge naše proizvode proizveli smo u Njemačkoj

VISOKOVRIJEDNI MATERIJALI

Mi držimo do kvalitete

INOVATIVNE TEHNOLOGIJE

Koristimo najnovije strojeve i pouzdane tehnike

Naši uspjesi

Već više od 30 godina mi smo Vaš pouzdan partner u poticanju prodaje što se tiče prodajnih mjesta - diljem svijeta za Vas na licu mjesta.

30 Godine

26 Zemlje

870 Zaposlenici

> 17.000 Proizvodi za poticanje prodaje

Trebate li osobno savjetovanje?

Postavite upit »
Close menu
Povratak na vrh