Stalak za prospekte "Quattro-Wing"

Broj artikla: 51.0005.1

Specifikacije

broj pretinaca 6
format pretinaca DIN A4 (210 x 297 mm)
materijal pretinca akrilno staklo
položaj uspravan format
materijal od kojeg je konstrukcija aluminij
tip profila kvadratno 45 x 45 mm
boja konstrukcije srebrno eloksirano
materijal od kojeg je postolje čelik
boja postolja srebrna slična boji RAL 9006
promjer postolja 450 mm
širina 550 mm
ukupna visina 1800 mm

Opis proizvoda

Stalak za prospekte s više pretinaca "Quattro-Wing" sastoji se od srebrno eloksirane aluminijske kvadratne cijevi "Quattro" koja čini osnovu za prihvat 6 prozirnih polica za odlaganje prospekata u usrpravnom formatu DIN A4. Pretinci za prospekte od akrilnog stakla pričvršćuju se bočno, uvijek na suprotnim stranama okomite cijevi. Visina pretinaca može se slobodno podešavati, a dubina istih je 60 mm.

Srebrno prašno bojano čelično postolje (promjer postolja: 450 mm) pruža stalku potrebnu stabilnost. Dostupna je i gornja ploča s okvirom za umetanje (vidi među priborom) koju se uz pomoć integriranog elementa za pričvršćivanje jednostavno postavi na okomitu aluminijsku kvadratnu cijev. Moguća je dodatna modifikacija, primjerice uz pomoć pretinaca za prospekte u uspravnom formatu DIN A5 ili 1/3 DIN, koje je također moguće naći među dodatnim priborom.

Obzirom da stalak "Quattro-Wing" izrađujemo sami, moguća je izrada u dimenzijama po narudžbi!

Pribor

Više...
Close menu

View products
Ova online trgovina koristi kolačiće za optimalan doživljaj kupovine. Pri tome se primjerice na Vašem računalu pohranjuju informacije o sesiji ili postavke jezika. Bez kolačića opseg funkcioniranja online trgovine je ograničen. Ukoliko se s time ne slažete, molimo kliknite ovdje.

warning

VKF Renzel Hrvatska
Povratak na vrh