Safescan | Službeni partner

Ponosni smo što smo službeni partner za Safescan proizvode. Ovo partnerstvo omogućuje nam da našim klijentima ponudimo širok raspon visokokvalitetnih, pouzdanih i korisniku pristupačnih rješenja za upravljanje novcem. Od blagajni do detektora krivotvorina i novčanih vaga, Safescan ima sve što vam je potrebno za jednostavno i precizno upravljanje novcem. Vjerujte našem partnerstvu sa Safescan i nabavite najbolja rješenja za upravljanje novcem na tržištu.
partner-banner-1124x720-1-tm-1801

Geldscheinprüfer_Safescan_155S
Mnoge tvrtke daju povjerenje Safescan detektorima, jer oni osiguravaju potpunu detekciju krivotvorina na prodajnom mjestu. Izbjegavajte prihvaćanje krivotvorenih novčanica i gubitke povezane s njima. Zaštitite svoje osoblje prilikom kontakta s kupcima na način da izbjegnete nagađanja pri prepoznavanju krivotvorenog novca. Safescan nudi brojna rješenja za zaštitu od krivotvorenih novčanica. Od olovaka, UV detektora i najsuvremenijih automatiziranih detektora koji imaju mogućnost otkriti i najsofisticiranije krivotvorine, uključujući superdolare - Safescan je vaš partner u otkrivanju krivotvorina.
 

Safescan nudi najnaprednije detektore krivotvorina ikada. Uređaji su opremljeni najnovijom tehnologijom te im treba samo djelić sekunde da skeniraju valutu i provjere sedam ključnih sigurnosnih značajki, bez obzira na to kako je umetnete.
Safescan koristi najnoviju tehnologiju za otkrivanje krivotvorenih novčanica. Pritom provjerava sedam naprednih sigurnosnih značajki ugrađenih u današnje valute: infracrvenu tintu, magnetsku tintu, metalnu nit, boju, veličinu, debljinu i vodeni žig. Tehnologija je toliko pouzdana da će otkriti i duple novčanice, polovice novčanica, pa čak i superdolar, najsofisticiraniju krivotvorenu novčanicu ikada stvorenu. Njegova dokazana 100% točnost otklonit će svaku sumnju je li novčanica koju imate prava ili lažna.
Safescan artikli redovito se podvrgavaju rigoroznim testiranjima od strane glavnih središnjih banaka diljem svijeta, koristeći njihove najnovije testne serije pravih i krivotvorenih novčanica. Uvijek iznova, Safescan artikli prolaze ove testove s najboljim ocjenama, pouzdano identificirajući krivotvorene i autentične novčanice s dokazanom 100%-tnom točnošću.
Središnje banke neprestano ažuriraju svoje novčanice kako bi u njih integrirale najnovije sigurnosne značajke i još više otežale uspjeh krivotvoriteljima. Naš predani tim će vas obavijestiti svaki put kad dođe do ažuriranja za vaš 185-S; sve što trebate učiniti je instalirati ga putem USB-a ili MicroSD utora na stražnjoj strani uređaja.
company-banner-1124x720-04-tm-1801

Close menu
Povratak na vrh