easyfill TurnLoader Ambient

Što je Easyfill sustav polica?

Easyfill sustav polica inovativni je razvoj u području opremanja trgovina. Police se mogu okretati za 180 stupnjeva pomoću poluge. Roba se sada puni sa stražnje strane. Ovim sustavom mogu se ostvariti brojne prednosti u područjima okoliša, troškova i prometa.
 
 
Želite znati koliko možete uštedjeti s Easyfill sustavom polica?
 
Kontaktirajte nas »

Prvo unutra - Prvo van

S Easyfill sustavom polica princip FIFO-a se može dosljedno primjenjivati, a poštivati ​​redoslijed prodaje. To održivo smanjuje sniženja za isteklu hranu i smanjuje troškove zbrinjavanja.

 

Smanjuje troškove rada.

Inovativni rotirajući princip pojednostavljuje održavanje polica i minimizira potrebno vrijeme. Konstantno izvlačenje robe naprijed kako bi se smanjili prazni prostori u zalihi više nije potrebno.

 

Povećava promet.


Zbog nagiba polica, roba se automatski klizi sve do prednjeg dijela police. To stvara trajno visoku gustoću robe. U kombinaciji s većim brojem polica, vaše prodaje se povećavaju.

 

Smanjuje odlaganje isteklih proizvoda.


Punjenjem sa stražnje strane police, proizvodi s kraćim rokom trajanja automatski se pomiču prema naprijed. Ono što uskoro istječe sada prvo uzima kupac.

 

Nagrađivani i održivi.

Povećajte promet jednim pokretom zgloba?

 

Princip Easyfill sustava polica je jednako razuman kao i jednostavan. Polica se puni s stražnje strane koristeći princip FIFO-a. U tu svrhu, polica se može okrenuti za 180 stupnjeva, što omogućuje pristup stražnjoj strani police. Nova roba se s ovog kraja sortira na policu. Bez napora i bez potrebe za premještanjem robe koja se već nalazi na polici. Easyfill TurnLoader Ambient sustav polica može se koristiti za gotovo sve proizvode u suhom asortimanu.

Prostor na policama u maloprodaji nudi stalni potencijal za optimizaciju. Smanjenje produktivnosti prostora i želja za najširim mogućim asortimanom otežavaju proces optimizacije.

Predmet lica igra odlučujuću ulogu u optimizaciji postavljanja proizvoda na police. U TurnLoader Ambient sustavu polica može se koristiti više polica u usporedbi s standardnim policama, zahvaljujući inovativnoj montaži. To maksimizira prostor za prezentaciju vaših proizvoda. Možete ponuditi više proizvoda bez širenja prostora za postavljanje polica.
EasyFill shelving system Dimension
The shelving is available as an easyfill all-inclusive system or can be retrofitted to existing dry goods shelving systems from common manufacturers such as StoreBest, Umdasch and Wanzl. For this, a minimum shelf height of 1600 mm must be maintained.

Flexibly adapt the shelves to your products. To maximise sales space, place products of similar height on the same shelf. This reduces the distance between the product and the next shelf. Now you have the option of adding more shelves.

Due to the inclined position of the shelves, the goods automatically slide to the front of the shelf. Front stoppers in four different heights hold a wide variety of products securely in the shelf.

In order to ensure a secure stand, an individual shelf must be mounted on a wall. Despite wall mounting, the easyfill TurnLoader Ambient system allows you to integrate it flexibly into your room design.

The solution for free placement in the room is back-to-back installation. The shelving units thus provide each other with stability. If desired, another shelving unit can be placed as a gondola header at the respective end.

 
Jens Jaenecke Vlasnik Trgovine

Trgovina EDEKA u Adendorfu vodi se pod upravom Jensa Jaeneckea, koji zajedno sa svojim timom od oko 112 zaposlenika vodi trgovinu sa tržnom površinom od 4200 četvornih metara.


Koji su prednosti easyfill sistema?
"To su ozbiljne prednosti koje vidimo s easyfill sistemom za police. [...] Vidimo izvrsnu prisutnost proizvoda, što znači da je proizvod uvijek tamo gdje ga potrošač vidi. Dobro je osvijetljen i marketinški se proizvod dobro predstavlja."
Koje grupe proizvoda su pogodne za easyfill sustav polica?
"Easyfill sustavi su prikladni za vrlo različite proizvode. Prednosti su uvijek iste. To znači da su prisutnost proizvoda, svježina, niže smanjenje cijena, jednostavno rukovanje u osnovi izuzetno povoljni, od svježih proizvoda do konzerviranih piva."

Isplati li se ulaganje u easyfill sustav polica?
"Naravno, easyfill sustav je također ulaganje i treba ga dobro ispitali, nijedan trgovac to ne može učiniti bez obećanja odgovarajuće koristi. Ali mi smo vrlo pozitivno iznenađeni. S moje točke gledišta, definitivno se može pokazati da se ulaganje isplati unutar godinu dana."

Vaše prednosti na jednom mjestu

  • pogodan za gotovo sve proizvode iz suhe ponude
  • pojednostavljuje održavanje police
  • štedi troškove
  • postiže uvijek punu prednju stranu proizvoda
  • moderni izgled
  • poboljšanje iskustva kupovine
  • ušteda vremena pri popunjavanju polica
  • veća produktivnost
  • manje otpada hrane
  • fleksibilne mogućnosti podešavanja

full shelf front
Police su postavljene pod kutom od 8 stupnjeva. Uobičajeni polični sustavi drže oko 6 polica u jednom sustavu, ovisno o tome kako su opremljeni. EasyFill police stvaraju više.

Slobodni prostor namijenjen za dopunu robe eliminira se zalihe s leđa. Visina polica može se optimalno prilagoditi opterećenju. To automatski smanjuje udaljenost do sljedeće police i više polica se može ubaciti u sustav.
Kupci biraju proizvod s prednje strane police s najkraćim rokom trajanja. To je zato što su police u nagnutom položaju. To omogućuje robu da klizi do prednjeg dijela police. To je prednost koju konvencionalne police bez dodatnih sustava guranja ne mogu iskoristiti.
Kupci često kupuju hranu u supermarketu koja još ima dugotrajan rok trajanja. Da bi pronašli ove proizvode, moraju pretražiti police. Stvara se opća neurednost, a hrana s kraćim rokom trajanja završava na stražnjoj strani police. Dogodi se da ovi proizvodi isteknu prije nego što budu prodani.
Easyfill sustav polica radi upravo protiv toga. U skladu s FIFO principom, novi se proizvodi pune s stražnje strane. Na taj se način proizvodi s kraćim rokom trajanja automatski premještaju prema naprijed, dok se oni s duljim rokom trajanja stavljaju na stražnju stranu. Oni proizvodi koji će uskoro isteći sada se nalaze na samom prednjem dijelu police i bit će prvi uzeti od strane kupca. Zahvaljujući niskoj visini do sljedeće police, pretraživanje više nije moguće. Za ovaj održivi sustav polica s principom prodaje FIFO, Easyfill je dobio saveznu nagradu "Previše dobro za smeće" 2020. godine.

Kontaktirajte nas

Imate pitanja?

Rado ćemo vas savjetovati

 
Slanjem upita potvrđujete da ste primili na znanje Izjava o sigurnosti podataka , te da se slažete.
 
Close menu
Povratak na vrh