Držač za prospekte s 6 pretinca "Vicia", može se nadograditi bočno

Specifikacije

materijal polistirol
boja prozirna
format 1/3 A4
položaj uspravan format
dubina prostora za punjenje 23 mm

Opis proizvoda

Stepenasti stalak za prospekte "Vicia" se sastoji od šest pretinaca formata 1/3 A4 za letke i brošure, postavljenih jedan iza drugog. Svaki pretinac je dubok 23 mm.
Posebno je zanimljivo što se ovi stolni stalci za prospekte mogu, bez korištenja dodatnih elemenata, bočno povezati jedan s drugim, te tako stvoriti veći stalak. Koristeći odjeljivač pretinaca (moguće dodatno naručiti) možete stvoriti dodatne odjeljke unutar šest pretinaca za prospekte.

Stalak za prospekte u obliku stepenica od polistirola idealan je za izlaganje Vaših letaka i brošura na stolovima i pultovima. Stražnji pretinac za prospekte je blago povišen, pa su materijali dobro vidljivi. Moguće je pregledno izložiti razne prospekte na malom prostoru.

Po želji je moguće postaviti individualni tisak, primjerice Vaš logo ili reklamni slogan. Posebne su boje moguće za narudžbe od 500 komada. Obratite nam se s povjerenjem!

Varijante

Varijante broj pretinaca Broj artikla Cijena    
6 6 67.0110.1 9,15 €* view Article »
3 3 67.0110.7 7,52 €* view Article »
Close menu

View products
Ova online trgovina koristi kolačiće za optimalan doživljaj kupovine. Pri tome se primjerice na Vašem računalu pohranjuju informacije o sesiji ili postavke jezika. Bez kolačića opseg funkcioniranja online trgovine je ograničen. Ukoliko se s time ne slažete, molimo kliknite ovdje.

warning

VKF Renzel Hrvatska
Povratak na vrh