Roll-up baner "Stick" pregradna stijena

850 mm

Broj artikla: 80.0126.77
  • klasični roll-up baner za korištenje kao higijenska zaštita
  • može smanjiti mogućnost prijenosa bakterija i uzročnika bolesti
  • 100 x 200 cm
  • tisak ili posebni otvori u foliji dostupni na upit
Detalji o proizvodu »

Specifikacije

materijal od kojeg je kućište aluminij
boja kućišta srebrna
širina 850 mm
visina 2000 mm
dubina 300 mm
verzija pregradna stijena
oprema inkl. transparentem Banner

Opis proizvoda

Roll-up baner "Stick" je klasični roll-up baner koji se koristi kao higijenska zaštita. U aluminijskom kućištu se nalazi folija od PET-a koja se izvlači. Na foliju možemo postaviti i tisak i tako površinu iskoristiti i u reklamne ili informativne svrhe.

Ovaj stalak kombinira karakteristike kvalitetnog roll-up banera i prozirne higijenske zaštite. Postavlja se vrlo jednostavno. Najprije se artikl izvadi iz torbe za transport koja je uključena u cijenu. Zatim se iz postolja izvuče PET folija i fiksira uz pomoć šipke. Aluminijska šipka se prethodno spoji umetanjem jednog dijela u drugi.

Na taj se način ovaj roll-up stalak može vrlo brzo savršeno postaviti. Baner se može pomicati i nakon što ga se razvuče i tako premjestiti na drugo mjesto. Ipak preporučamo da se baner prilikom premještanja na veće udaljenosti uvuče pa ponovo razvuče.

Stalak u razvučenom stanju služi i kao higijenska zaštita u slučaju kihanja i kašljanja. Tanka PET folija umanjuje mogućnost bakterija ili uzročnika zaraznih bolesti kapljičnim prijenosom. Dimenzije banera iznose 100 x 200 cm te tako postavljanjem istoga nastaje velika zaštitna površina. Na taj način idealno štitite svoje zaposlenike u uredu, kupce ili poslužno osoblje.

Treba Vam veliki pregradni zid ali i dalje želite vršiti razmjenu dobara ili podataka? Naši su roll-up stalci dostupni i s otvorom kroz koji možete pružati papire, kao na primjer recepte ili dokumente. Osim papira kroz otvor u foliji možete pružati i primiti i dobra male i srednje veličine te vršiti plaćanja.

Video

Varijante

Varijante širina Broj artikla Cijena    
1000 mm 1000 mm 80.0126.72 69,80 €* view Article »
850 mm 850 mm 80.0126.77 64,10 €* view Article »
Close menu

View products
Ova online trgovina koristi kolačiće za optimalan doživljaj kupovine. Pri tome se primjerice na Vašem računalu pohranjuju informacije o sesiji ili postavke jezika. Bez kolačića opseg funkcioniranja online trgovine je ograničen. Ukoliko se s time ne slažete, molimo kliknite ovdje.

warning

VKF Renzel Hrvatska
Povratak na vrh