Pop-up pult "Fabric"s tiskom na tekstilu

Popis želja

Downloads available

Product highlights

Specifikacije

Broj artikla

Opis proizvoda

Zbog kombinacije stabilnog sustava s aluminijskim škarastim rešetkama i tkanine, pop-up pult "Fabric" lagan je i zanimljiv sklopivi pult za upotrebu na prodajnom mjestu. Sklopivi pult idealna je nadopuna uz sklopivi reklamni zid "Fabric", te zajedno jamče prezentaciju u stilu!

Škaraste rešetke povezane su plastičnim križevima i fiksiraju se uz pomoć poveznih elemenata s mehanizmom sa žiljebom za nalijeganje. Plastična polica nudi dovoljno prostora za Vaše dokumente i uz drvenu radnu plohu na vrhu pulta (po želji u crnoj ili srebrnoj boji) pruža pop-up pultu za sajam dodatnu stabilnost.

Tkanina se na pult postavlja uz pomoć čičak trake na tkanini i okviru pulta. Tako se tkanina s digitalnim tiskom može po potrebi vrlo lako i bez posebnog alata zamijeniti. Nije uključena u cijenu i može se dodatno naručiti. Tijekom transporta tkanina ostaje na sustavu i prilikom sljedećeg postavljanja je u vrlo kratkom roku bez tragova gužvanja. U tu svrhu koristimo posebne tkanine na koje se postavlja termosublimacijski tisak.

Ovaj pult jedna osoba može postaviti i sklopiti vrlo jednostavno i bez upotrebe alata. Torba koja je uključena u cijenu omogućuje jednostavan transport.

Varijante

Varijante tisak Broj artikla Artikl br. Cijena
bez tiska bez tiska 80.0774.1 134,00 €* view Article »
uklj. baner s digitalnim tiskom uklj. baner s digitalnim tiskom 80.0774.6 274,00 €* view Article »
Close menu
Povratak na vrh