Naočale za zaštitu lica "Visery"

1 komad

Broj artikla: 53.0459.3
novi

Specifikacije

materijal polikarbonat
boja prozirna
širina gore: cca. 160 mm, dolje: cca. 95 mm
visina cca. 140 mm
komada u pakiranju 1 komad
{{ v.title }} {{ v.value }}

Opis proizvoda

Ove naočale za zaštitu cijelog lica pokrivaju oči, nos i usta te štite sve otvore na licu kroz koje patogeni mogu ući u tijelo i tako mogu spriječiti kapljičnu infekciju. Naočale se mogu koristiti više puta i mogu se prati vodom i sapunom. Ergonomski i minimalistički dizajn pruža prilikom nošenja u javnosti ugodan i elegantan oblik zaštite lica. Aerodinamični obrisi omogućuju slobodno strujanje zraka, pa su ove naočale prikladne kako za upotrebu na radnom mjestu tako i tijekom aktivnosti u slobodno vrijeme i na otvorenom. Naočale za zaštitu lica "Visery" proizvode se od kvalitetnog i čvrstog polikarbonata.

VKF Renzel ne preuzima odgovornost za djelotvornost ili prikladno korištenje vizira. Ovo nije medicinski proizvod ili dio osobne zaštitne opreme.
Close menu

View products
Ova online trgovina koristi kolačiće za optimalan doživljaj kupovine. Pri tome se primjerice na Vašem računalu pohranjuju informacije o sesiji ili postavke jezika. Bez kolačića opseg funkcioniranja online trgovine je ograničen. Ukoliko se s time ne slažete, molimo kliknite ovdje.

VKF Renzel Hrvatska
Povratak na vrh