Ova online trgovina koristi kolačiće za optimalan doživljaj kupovine. Pri tome se primjerice na Vašem računalu pohranjuju informacije o sesiji ili postavke jezika. Bez kolačića opseg funkcioniranja online trgovine je ograničen. Odredbe o zaštiti osobnih podataka
OK

Naši katalozi

Naši katalozi

grane poslovanja

KAKO DO NAS

VKF RENZEL – INTERNET TRGOVINA ZA USPJEŠNIJU PRODAJU

Mi imamo sve što je potrebno da biste najbolje predstavili i uspješno prodali svoju robnu marku ili usluge vašeg poduzeća.

U našem asortimanu imamo velik izbor proizvoda. One proizvode koji nadmašuju potražnju nekih tržišta možemo vam ponuditi kao ''standardne proizvode''. Velika raspoloživost i odgovarajuće pakirne jedinice samo su dva atributa koji imaju pozitivan učinak. Već pri manjim narudžbama možete u većini slučajeva individualizirati proizvode pomoću vašeg logotipa. Jedna od naših jačih strana, a ujedno i ono po čemu se ističemo, jest planiranje, virtualizacija i proizvodnja određenih proizvoda za vrlo specifičnu namjenu. Naše stručno područje je unapređenje vaše prodaje.

U prvi plan stavljamo prodajno mjesto!
Pomoću naših proizvoda optimizirat ćete prodaju tamo gdje se javlja impuls za donošenje odluke o kupnji: na prodajnom mjestu. Pametno rasporedite svoje proizvode i stavite svoju reklamu na police, na blagajnu ili na pultove; na sva mjesta na kojima vaše stranke očekuju i dobivaju informacije.