produktion kunststoffverarbeitung head

Obrada umjetnih masa

produktion kunststoffverarbeitung
produktion kunststoffverarbeitung2
produktion kunststoffverarbeitung3produktion hfschweissen
produktion hfschweissen2

U glavnom pogonu poduzeća VK Renzel u Isselburgu, ali i u drugim mjestima, izrađujemo pomoću najsuvremenijih strojeva proizvode od akrilnog stakla, PVC-a, PET-a, polikarbonata, polistirena i drugih umjetnih masa, koji se koriste u različite svrhe. Poluproizvode obrađujemo laserom, glodanjem, piljenjem, rezanjem ili sjecanjem. Postupcima impulzivnog varenja, termičke obrade ili infracrvenog zračenja oblikujemo proreze u željeni oblik, a više dijelova zatim slijepimo zajedno pomoću jedno- ili višekomponentnih ljepila. Našu cjelovitu ponudu usluga i proizvodnje upotpunili smo mogućnošću sitotiska i konfekcioniranja.

 

Proizvodnja akrilnog stakla

Za proizvodnju predmeta iz akrilnog stakla koristimo najrazličitije tehnike oplemenjivanja i time jamčimo najvišu kvalitetu. Metodama laserskog oblikovanja, glodanja pomoću CNC stroja, poliranja, savijanja, lijepljenja i montiranja oblikujemo akrilnu masu do savršenog oblika. Zahvaljujući preciznosti stroja i vještim rukama iz poluproizvoda nastaju iznimno zahtjevni oblici koji se odlikuju visokim sjajem i velikom izdržljivošću. Ponudu naših usluga upotpunili smo mogućnošću individualne izrade po željama stranaka.

 

Proizvodnja folije

Proizvodnja folije odnosi se na preradu umjetne mase različite debljine u različite proizvode, npr. U-torbice, stalke, regalne označivače i kutije za prospekte. Preciznim rezačima izrežemo foliju debljine do 1 mm na odgovarajuću veličinu, a konačnu debljinu dobijemo postupkom impulzivnog varenja. Zahvaljujući suvremenom strojnom parku možemo izrađivati standardne proizvode, ali i proizvode prilagođene zahtjevima kupaca.

 

Visokofrekventno varenje

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu na području obrade folija visokofrekventnim varenjem pravi smo partner za izradu proizvoda iz mekih folija.
Najsuvremenija strojna tehnologija, tehničko znanje i visoko osposobljeno osoblje jamac su kvalitetne izrade i kad je riječ o najzahtjevnijim proizvodima. Alati iz vlastite proizvodnje omogućuju nam da se prilagodimo vašim željama.
Specijalizirali smo se za obradu PVC folija debljine od 0,14 do 0,25 mm, ali se dobro snalazimo i u radu s folijama debljine do 0,5 mm. Takve folije većinom imaju antirefleksnu površinu, ali po želji stranaka radimo i s folijama drugih površina, tvrdoće, boja i debljina.